X2desk

Telefooncentrale in de cloud

X2desk - telefooncentrale in de cloud

Gebruiksvriendelijke virtuele telefooncentrale

X2desk is een uiterst complete, geavanceerde en gebruiksvriendelijke virtuele telefooncentrale, geschikt voor zowel grote als kleine organisaties. Hoe we X2desk ontwikkelden tot de dienst die we vandaag de dag aanbieden? Door jarenlang de ervaringen en wensen van onze klanten als basis te nemen voor onze verbeteringen. X2desk is inmiddels een bewezen oplossing met duizenden tevreden gebruikers.   

Download en bekijk brochures

Dienstdocument X2desk
X2desk - telefooncentrale in de cloud
Bewezen, betrouwbaar en eenvoudig te beheren

Bewezen en betrouwbaar

Al sinds 2008 vormt X2desk samen met X2voip de kern van onze dienstverlening en voorziet het onze partners van een betrouwbare oplossing voor al hun telecomwensen. We namen de ervaringen van de duizenden X2desk-gebruikers mee bij het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten. Het resultaat is een volwassen, bewezen en betrouwbare telefooncentrale in de cloud, die eindgebruikers voorziet van de benodigde opties.

Alles eenvoudig zelf beheren

X2desk beschikt over een Nederlandstalige webbased beheeromgeving, waarmee al het telefoonverkeer wordt beheerd. Dit kan voor telefoonverkeer van één of meerdere locaties zijn. In de beheeromgeving worden toestellen eenvoudig aan- of afgemeld en kunnen gespreksrouteringen worden gemaakt. Doordat X2desk webbased is en er dus geen software geïnstalleerd wordt, heb je alleen een computer of tablet en een internetverbinding nodig om de omgeving te beheren.

Flexibel & schaalbaar

Zowel het aantal toestellen als de instellingen in de oplossingen zijn schaalbaar en flexibel. X2desk groeit of krimpt ongelimiteerd mee met een bedrijf, zonder allerlei technische ingrepen aan hard- of software. Je meldt toestellen heel eenvoudig aan op het platform. Vanaf aanmelding zijn de toestellen direct bereikbaar en te beheren vanaf de X2desk beheeromgeving.

X2desk

  • Maximale bereikbaarheid
  • Eenvoudig in gebruik
  • Flexibel en schaalbaar
  • Webbased applicatie
MEER WETEN?

Wij helpen je graag!

Wij leveren al onze diensten via ons partnernetwerk van professionele ict- en telecombedrijven. Wil je meer informatie over onze diensten of wil je partner worden? Neem dan contact met ons op.

CONTACT OPNEMEN Klant worden
Waarom partner worden?

Breed dienstenpakket

En altijd persoonlijke ondersteuning

Fullservice of Wholesale? jij kiest!

Kies het partnermodel dat bij jou past.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Alvast bedankt voor je bericht! Laat zo specifiek mogelijk weten waar je meer informatie over wilt, dan kunnen we je het beste van dienst zijn.