Vaste telefonie

Voice over IP

X2voip - Voice over IP

Altijd en overal bereikbaar met Voice over IP

Ben je op zoek naar een veilig en betrouwbaar trunking platform met ingebouwde functionaliteiten en integratiemogelijkheden? Onze Voice over IP-oplossing X2voip kan eenvoudig worden aangesloten bij ieder bedrijf, zelfs met behoud van de huidige telefooncentrale en telefoontoestellen. Het enige wat verandert, is de telefoonverbinding om te bellen en gebeld te worden. X2voip vormt ook de basis van onze X2nexxt-diensten.  

Download en bekijk brochure

X2voip leaflet.pdf
X2voip - Voice over IP
Bellen over internet

Altijd bereikbaar met VoIP

X2voip maakt verbinding via het open internet, waardoor gebruikers met verschillende typen internetverbindingen hier gebruik van kunnen maken. Creëer doorschakelingen, zodat gebruikers altijd bereikbaar zijn. Er zit geen limiet aan het aantal spraakkanalen, waardoor hele organisaties tegelijkertijd in en uit kunnen bellen.

VoIP: flexibel, schaalbaar en veilig

Een goede telefonieoplossing moet zonder complexe ingrepen meegroeien met organisaties. Met X2voip beschikken gebruikers over een flexibele en schaalbare oplossing, vooral in combinatie met onze andere diensten, zoals X2nexxt. Daarbij bellen X2voip-gebruikers onderling gratis. Dankzij bellimieten en IP-autorisatieopties, waarmee bepaald wordt vanaf welk IP-adres uitgebeld mag worden, is X2voip ook nog eens een bijzonder veilige oplossing.

Integratie met Teams

Wordt er ook gebruik gemaakt van Microsoft 365 in combinatie met Teams om online te vergaderen en heb je graag de mogelijkheid om direct vanuit Microsoft Teams te bellen? X2voip Teams-licenties zijn een combinatie van een koppeling naar Microsoft Teams op Direct Routing technologie met een X2voip trunk en telefoonnummer. Dit maakt het mogelijk om met Microsoft Teams te bellen en gebeld te worden.

De voordelen van X2voip

  • Eenvoudig in gebruik
  • Flexibel en schaalbaar
  • Inzicht in kosten en besparingen
  • Werkt op iedere telefooncentrale
MEER WETEN?

Wij helpen je graag!

Wij leveren al onze diensten via ons partnernetwerk van professionele ict- en telecombedrijven. Wil je meer informatie over onze diensten of wil je partner worden? Neem dan contact met ons op.

Waarom partner worden?

Breed dienstenpakket

En altijd persoonlijke ondersteuning

Fullservice of Wholesale? jij kiest!

Kies het partnermodel dat bij jou past.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Alvast bedankt voor je bericht! Laat zo specifiek mogelijk weten waar je meer informatie over wilt, dan kunnen we je het beste van dienst zijn.
Contact opnemen